Wie bied deze begeleiding van het hooggevoelig kind in Maas & Waal?

Ik ben Mandy Frederiks – Groenen, geboren in Nijmegen en opgegroeid in Puiflijk. In 2012 ben ik getrouwd met René en zijn we trotse ouders geworden van onze tweeling. We hebben 9.5 jaar in Ewijk gewoond en sinds 2017 wonen we in Druten. Terug in het mooie Maas & Waal. 

Ik ben werkzaam als gastouder in mijn eigen onderneming: Koeties Gastouderopvang. Omdat ik mijzelf wil blijven ontwikkelen ben ik in 2014 gestart met een opleiding tot Kindercoach. Hiervoor behaalde ik in 2015 mijn diploma.

Ik merkte echter al snel dat ik niet alleen binnen mijn opvang maar ook daarbuiten kinderen, ouders en gezinnen wil helpen. Dat was het ontstaan van mijn kind- en gezinscoach praktijk Feelings.

Momenteel merk ik vooral de groote vraag naar begeleiding op het gebied van hooggevoeligheid. Steeds meer ouders weten de weg naar mijn praktijk hiervoor te vinden. Ze volgen een informatieavond of vragen een coachtraject voor zichzelf of hun kind aan. Ik vind het steeds weer ontzettend waardevol dat ik zoveel kinderen en gezinnen mag helpen om deze aangeboren eigenschap te helpen begrijpen. 

Ik ben op het gebied van hooggevoeligheid niet alleen deskundige vanuit de boeken maar ook ervaringsdeskundige. Zowel mijn dochters als ik zelf dragen de eigenschap hooggevoelig bij ons. Ieder op ons eigen manier.

Binnen ons gezin heb ik gemerkt dat wanneer je weet hoe je hiermee om kunt gaan je het omgaan met hooggevoeligheid vele male makkelijker kan maken. Daarom is mijn missie dan ook om hooggevoeligheid in te zetten als kracht en ouders deze eigenschap beter te laten begrijpen zodat onrust binnen het gezin verdwijnt en het kind weer in zichzelf gaat geloven. 

Kindercoach Mandy

Mandy Frederiks

Opleidingen
Sociaal pedagogisch medewerker – afgerond 2007
Kindercoach – afgerond 2015
Kindertekeningen analyseren – afgerond 2015
Kindervoedingsadviseur – afgerond 2016
Rouwverwerking bij kinderen – afgerond 2018
Rouwverwerking scheiding – afgerond 2018
Ik ben 9 specialist – afgerond 2018
                       Speltherapie (basis) – afgerond 2019
Mindfulness voor kinderen – afgerond 2019

Specialisaties

Hooggevoeligheid

Rouwbegeleiding

Scheiding

Opvoeding

Hoe klanten mij ervaren

De manier waarop Mandy ons en onze dochter benadert en aanvoelt is niet alleen heel fijn maar ook effectief. Ze gaat heel graag naar Mandy en we merken steeds meer rust bij dr!
Kitty
Moeder
Ik ken Mandy als collega, gastouder voor onze dochter en ik heb een info-avond bij haar gevolgd. Mandy is professioneel, open, ondernemend en ook nog eens heel gezellig! Ze laat ieder kind in het eigen tempo ontwikkelen en springt hier op in en daagt ze uit. Doordat ze zichzelf blijft ontwikkelen heeft ze veel kennis en dat met veel ervaring maakt dat we voor advies en hulp altijd Mandy zullen vragen.
Wendy
Moeder

Wil jij met mij werken aan een oplossing voor jullie kind of gezin?

Over mijn praktijk

Mijn  praktijk ben ik in 2015 in Ewijk gestart, in 2017 zijn wij naar Druten verhuisd en sindsdien zit ik met mijn praktijk in Duten. 

Mijn praktijkruimte zit aan onze leefruimte vast. Kinderen voelen zich er vaak snel thuis. Er hangt een prettige en huiselijke sfeer. Er zijn voldoende parkeer mogelijkheden. Zowel bij ons op de oprit als tegenover onze woning op de openbare parkeerplaatsen. De bus (lijn 165) stopt voor onze deur waardoor mijn praktijk ook via het openbaar vervoer prima te bereiken is. 

Voorheen ging ik naar de gezinnen thuis, maar ik merkte al snel dat het prettig is een eigen ruimte te hebben waar ik alle benodigde spullen binnen handbereik heb. Hierdoor kan ik snel schakelen en echt inspelen op het kind. 

Praktijk informatie

  • 06-12072045
  • Steenakker 9 6651 JA DRUTEN
begeleiding van het hooggevoelig kind in Maas & Waal
praktijk ruimte Feelings Coachingac
coach materiaal Druten

Heb je vragen over de mogelijkheden?

Neem dan gerust contact met me op.