fbpx

Onderdeel van Feelings Coaching

Loop jij vast in het begeleiden van je hooggevoelig kind?

overprikkeld kind begeleiden
 • Heeft jouw hooggevoelig kind veel uitbarstingen en weet je niet hoe dit te voorkomen?
 • Wil je je hooggevoelig kind beter begrijpen maar weet je niet hoe?
 • Zitten jij en je partner niet op een lijn wat betreft de opvoeding van jullie hooggevoelig kind en zijn er hierdoor regelmatig conflicten?
 • Zit je hooggevoelig kind niet lekker in z'n vel?
 • Heb je onvoldoende kennis over hooggevoeligheid en merk je dat je hierover meer wil weten?

Is hooggevoeligheid een hype?

Doordat er de laatste jaren steeds meer bekend is over hooggevoeligheid zien we de kenmerken sneller en herkennen we de aangeboren eigenschap bij kinderen. Hierdoor lijkt het dat hooggevoeligheid iets van deze tijd is, een hype. Echter, als we deze ontwikkeling zo’n 20 jaar geleden doorgemaakt hadden was dit er toen ook uitgekomen en was het nu geen hype meer.

Ik ben ontzettend blij dat ik mijn twee gevoelige dochters nu kan bieden wat ze nodig hebben. Dat ze voelen dat ze er mogen zijn en ze zich niet buitengesloten voelen. Iets wat ik vroeger heel anders heb ervaren… Dit gevoel van begrip is zo ontzettend waardevol! Zo waardevol dat ik met mijn kennis en eigen ervaring andere kinderen en gezinnen hiermee wil helpen. 

Hooggevoeligheid is géén hype!

hooggevoeligheid mag er zijn

In 2014 behaalde ik mijn opleiding tot Kindercoach omdat ik in mijn werk binnen de kinderopvang merkte dat er behoefte is naar begeleiding van kind en gezin. Omdat zowel mijn eigen kinderen als ikzelf de eigenschap hooggevoeligheid hebben groeide mijn interesse naar dit onderwerp en ben ik mij hierin meer en meer gaan verdiepen. 

Inmiddels heb ik al veel gezinnen kunnen begeleiden in hun zoektocht naar deze eigenschap en hoe ermee om te gaan. Daarnaast heb ik een informatieavond ontwikkeld over hooggevoeligheid bij kinderen. 

Het is mijn missie om hooggevoeligheid in te zetten als kracht en ouders deze eigenschap beter te laten begrijpen zodat onrust binnen het gezin verdwijnt en het kind weer in zichzelf gaat geloven. 

Kindercoach Mandy

Ervaringsdeskundige

Kindercoach

Gezinsbegeleiding

"Ieder kind verdient het om z'n eigen super held te zijn!

Wil jij ernaar toe werken dat...

 • je weet hoe je uitbarstingen kunt voorkomen door overprikkeling voor te zijn?
 • jij je hooggevoelig kind beter kunt begrijpen?
 • er rust ontstaat in het gezin door om te leren gaan met hooggevoeligheid en jullie meer op een lijn zitten wat betreft de opvoeding?
 • je hooggevoelig kind weer lekker in z'n vel komt te zitten?
 • je meer kennis hebt over het onderwerp hooggevoeligheid bij kinderen?
van hooggevoelig naar superheld

Lees hier de ervaring van andere

Vraag direct een gratis kennismaking aan!

Tijdens dit gratis kennismakingsgesprek (ca. 20 minuten) kijk ik samen met jou waar de behoeftes liggen, geef ik je minstens 1 advies cadeau en doe ik een voorstel in wat ik voor jullie kan betekenen. Het is geheel vrijblijvend.

Mijn voorkeur gaat uit naar pakketten

Ik heb zorgvuldig 3 pakketten samengesteld waarover je hieronder meer kunt lezen. Wanneer je interesse hebt kun je een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aanvragen waarin we samen zullen gaan kijken naar welk pakket het beste bij jullie situatie past, zodat jullie de best passende begeleiding krijgen.

Pakket bloem

basis pakket
€215
193,50 per contactmoment €47.70
 • 3 sessies
 • 1 telefonisch evaluatiegesprek
 • Deelname workshop of informatieavond voor 1 volwassene en/of 1 kind.
 • Boek cadeau
 • Betaling in 1 termijn
10% korting

Pakket vlinder

standaard pakket
€360
306,00 per contactmoment €43.71
 • 5 sessies
 • 1 telefonisch evaluatiegesprek
 • Deelname workshop of informatieavond voor 1 volwassene of 1 kind.
 • Boek cadeau
 • Betaling mogelijk in 2 termijnen
15% korting

Pakket zon

uitgebreid pakket
€540
405 per contactmoment €36.81
 • 7 sessies
 • 2 telefonisch evaluatiegesprekken
 • 1x deelname workshop of informatieavond volwassene + 1x deelname kind
 • Boek cadeau
 • Betaling mogelijk in 3 termijnen
25% korting

Liever geen pakket maar losse sessies? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Wil jij met mij bekijken wat ik voor je kan betekenen?

Tijdens dit gratis kennismakingsgesprek (ca. 20 minuten) kijk ik samen met jou waar de behoeftes liggen, geef ik je minstens 1 advies cadeau en doe ik een voorstel in wat ik voor jullie kan betekenen. Het is geheel vrijblijvend.
Bedrijfsgegevens
 • 06-12072045
 • Steenakker 9, 6651 JA DRUTEN

Bereikbaarheid
Stuur mij een Email of WhatsApp bericht en ik neem spoedig contact met je op.

Mijn werkdag is momenteel alleen de woensdag van 9,00 – 21.00 uur. In overleg is zaterdag ook mogelijk.

Vanaf mei 2020 worden mijn werkdagen dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag. 

Veel gestelde vragen

Dit is afhankelijk van de hulpvraag. Tijdens het intakegesprek kijken we samen waar jullie vastlopen. Loopt alleen het kind vast? Of het gele gezin? Heeft iedereen er moeite mee of één persoon? Tijdens het gesprek dat wij hebben en de gerichte vragen die ik stel kunnen we kijken wat er voor jullie nodig is. 

Een combinatie is bijvoorbeeld ook een optie. Dit laat ik echt per gezin en hulpvraag afhangen dus. 

Dit kan zeker. Als ouder ben je vrij te kiezen wat voor jullie situatie fijn is. Echter gaat mijn voorkeur uit naar een traject omdat ik merk dat ouders dan meer bereid zijn er echt voor te gaan. Ook voor het kind of jullie gezin is het fijn te weten waar het aan toe is. Een traject kunnen we ver vooruit inplannen waardoor we zeker weten dat er tijd vrijgemaakt kan worden. 

Bij losse sessies is het inplannen lastige en zie ik vaak dat het traject uiteindelijk langer duurt doordat er (regelmatig) te veel tijd tussen de sessies gelaten wordt waardoor terugval groter is. 

Nee, ik werk vanuit mijn eigen woning waar ik gebruik maak van een ruimte aan onze woning vast. Hier is geen ruimte voor wachtende ouders. 

De sessies duren 60 minuten waarvan de ouder er de laatste 10 minuten bij aanwezig is om te bespreken wat er gedaan is en eventueel huiswerk door te nemen. Op 5 minuten afstand zit het centrum van Druten waar leuke winkels zijn. 

Natuurlijk is dit mogelijk. We zouden een eenmalig telefonisch contactmoment in kunnen plannen. Je hebt dan 30 minuten de tijd om je vraag met mij te bespreken. Neem hiervoor contact met mij op via het contactformulier of stuur een WhatsApp naar 06-12072045.

Ja, een ingeplande sessie kan geannuleerd worden.

Bij annulering van een ingepland moment (hieronder vallen alle contactmomenten) welke niet geannuleerd is 24uur voor aanvang ben ik genoodzaakt kosten van €35,00 in rekening te brengen.

Ja, dit is mogelijk.

Tot 3 weken voor aanvang van het evenement kan er kosteloos geannuleerd worden (annuleringen graag per email). Bij annulering tussen de 2e en 1ste week voor aanvang van het evenement ontvang je 50% van het cursusgeld retour.

Bij annuleringen die gedaan worden in de week voor aanvang van het evenement wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Deelname kan niet (kosteloos) verplaatst worden naar een andere datum.

Weet je iemand die jou reservering over wil nemen? Dat mag natuurlijk altijd. Laat mij dit dan wel even weten.

Lees hier de ervaring van andere

Ja! Ik wil een gratis en geheel vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek inplannen!

Tijdens dit gratis kennismakingsgesprek (ca. 20 minuten) kijk ik samen met jou waar de behoeftes liggen, geef ik je minstens 1 advies cadeau en doe ik een voorstel in wat ik voor jullie kan betekenen. Het is geheel vrijblijvend.

Shopping Basket