Workshops voor kinderen en volwassenen

Alle workshops gegeven binnen mijn praktijk zijn volgens de theekransjes methode. Deze methode staat voor het schenken van warmte en 100% aandacht. 
Iets waar ik helemaal achtersta. Hoe fijn is het om even een momentje voor jezelf te kunnen (mogen) hebben in de drukke samenleving waar we nooit op pauze lijken te staan.

Gun je kind, jezelf of misschien wel beide tijdens de moeder – dochter moment workshop een moment van warmte en 100% aandacht. Dit alles met een lekkere kop thee (of limonade) en wat lekkers. 

 

Crea girl workshop

Crea girl workshop
Crea girl workshops zijn er in verschillende vormen. Hou onze social mediakanalen in de gaten om op de hoogte te blijven welke er ingepland staan. 

Voorbeelden van crea girl workshops zijn o.a.:

♥ voor meiden van 6 – 8 jaar
♥ voor meiden van 9 – 11 jaar
♥ voor hooggevoelige meiden
♥ voor kinderen met een laag zelfbeeld
♥ voor vriendinnen

Alle crea girl workshops gaan door vanaf 2 personen. Tijdens een crea girl workshop gaan we (de naam zegt het al) op een leuke manier creatief aan de slag met leeftijdgenootjes. Je kunt nieuwe meiden leren kennen en kletsten over dingen die er spelen.

Een crea girl workshop met thema eraan vast bevat een extra toevoeging van spel, gesprek en/of andere activiteit. 

Alle crea girl workshops zijn inclusief thee/limonade en lekkers. Natuurlijk is ook al het materiaal inbegrepen en gaat je creatie mee naar huis. 

Wanneer: Woensdagmiddag of zaterdagmiddag
Investering €15,00

moeder dochter moment

Moeder – dochter moment
Tijdens een moeder – dochter moment genieten jullie van alle aandacht voor elkaar. Drukke agenda’s zorgen er vaak voor dat die momentjes voor elkaar erbij inschieten. Tijdens de moeder – dochter moment workshop is hier alle tijd voor. 

De workshops bevatten een creatieve activiteit met soms een extra toevoeging. Dit is afhankelijk van het doel van de workshop. Hou onze Social mediakanalen in de gaten om op de hoogte te blijven welke moeder – dochter momenten ingepland staan. 

Voorbeelden van moeder – kind momenten zijn o.a.:
♥ moeder-kind moment met thema hooggevoeligheid
♥ moeder – dochter moment met thema aandacht
♥ moeder – dochter moment met thema positiviteit
♥ moeder – dochter moment met thema afscheid.

Alle moeder- dochter momenten zijn inclusief thee/koffie/limonade en lekkers. Natuurlijk is ook al het materiaal dat jullie gebruiken inbegrepen.

Wanneer: Zaterdagmiddag
Investering € 25,00

workshop rouwverwerking kind

Verdriet mij niet workshop

Tijdens de verdriet mij niet workshop ga ik met kinderen in de leeftijd van 6 – 10 jaar aan de slag met het verwerken van een dierbare. Dit alles gaat op een prettige manier waardoor er bij de kinderen geen druk op ligt.

We gaan creatief aan de slag met een activiteit gericht op het verlies van een dierbare. Daarnaast maak ik gebruik van een spelvorm waarbij gesprekken over het verliezen van een dierbare geprikkeld worden. Kinderen zullen na deze workshop naar huis gaan met een waardevolle creatie waar ze in de toekomst steun uit kunnen halen. 

De verdriet mij niet workshop is inclusief thee/limonade en lekkers. Natuurlijk is ook het materiaal dat er gebruikt wordt inbegrepen.

Wanneer: Woensdagmiddag of zaterdagmiddag
Investering €15,00

workshop zelfvertrouwen kind

Blij met mij workshop

Tijdens de blij met mij workshop richten wij (kinderen tussen de 6 – 10 jaar) onze aandacht op ons zelfbeeld.
Waarom ben je soms onzekere? Wat maakt jou blij? Wat maakt jou onzeker en waarom komt dit? We gaan kijken naar verschillende dingen die onzekerheid beïnvloeden en gaan hier direct mee aan de slag.

Tijdens deze workshop maak ik gebruik van verschillende spelvormen om het zelfbeeld van een kind te versterken. We gaan creatief aan de slag en doordat we met meerdere zijn kunnen we op een prettige manier onze ervaringen delen.

De blij met mij workshop is een reeks van 3 workshops. Wanneer je je kind aanmeldt is het dus belangrijk dat je kind bij alle drie de workshops aanwezig kan zijn om zo het meest positieve resultaat te behalen.

De verdriet mij niet workshop is inclusief thee/limonade en lekkers. Natuurlijk is ook het materiaal dat er gebruikt wordt inbegrepen.

Wanneer: 3x op woendagmiddag of zaterdagmiddag
Investering voor drie workshops €35,00

Twee deuren workshop

De twee deuren workshop is er voor kinderen tussen de 6 en 10 jaar met gescheiden ouders of ouders die uit elkaar gaan. Op een luchtige manier ga ik dit onderwerp aan met de kinderen.
Doordat alle aanwezige kinderen in hetzelfde schuitje zitten zijn er al snel ervaringen die gedeeld worden. Het doel van deze workshop is kinderen van gescheiden ouders te leren omgaan met de situatie en het delen van de situatie met andere kinderen zodat het kind zich gehoord en begrepen voelt. Dit zal een positieve uitwerking hebben op het zelfbeeld en de situatie waarin het kind zit.

Tijdens deze workshop maak ik gebruik van verschillende spelvormen en creatieve technieken. We gaan creatief aan de slag en doordat we met meerdere zijn kunnen we op een prettige manier onze ervaringen delen.

De twee deuren workshop is een reeks van 2 workshops. Wanneer je je kind aanmeldt is het dus belangrijk dat je kind bij alle twee de workshops aanwezig kan zijn om zo het meest positieve resultaat te behalen.

De twee deuren workshop is inclusief thee/limonade en lekkers. Natuurlijk is ook het materiaal dat er gebruikt wordt inbegrepen.

Wanneer: 2x op woensdagmiddag of zaterdagmiddag
Investering €25,00

Pre puber workshop

Pre-puber workshop

De pre-puber workshop is er voor kinderen in de leeftijd van 8 – 11 jaar. Steeds vaker maken ouders de opmerking dat het lijkt dat hun kind steeds eerder in de pubertijd komt. De negenjaarsfase is een fase waarin het kind veel veranderingen doormaakt, lichamelijk maar zeker ook sociaal- emotioneel.

Tijdens de pre puber workshop gebruik ik mijn kennis vanuit de ik ben 9 specialisatie die ik gevolgd heb en ga ik met de kinderen aan de slag met wat er bij ze speelt. Hiervoor gebruik ik de kaarten die ik vanuit de gevolgde ik ben 9 training kan inzetten. Doordat de kinderen zichzelf in de kaarten herkennen komt het gesprek op gang en vanuit daar gaan we verder kijken.

Het doel van deze workshop is dat ik de deelnemers wat vertel over de situaties die zich op deze leeftijd vaak voor doen en hoe ze hiermee om kunnen  gaan. Dit bekijken we samen. Door deze kennis staan ze sterker in hun schoenen waardoor hun zelfvertrouwen groeit.

De pre-puber workshop is inclusief thee/limonade en lekkers. Natuurlijk is ook het materiaal dat er gebruikt wordt inbegrepen.

Wanneer: Woensdagmiddag of zaterdagmiddag
Investering € 15,00

Ja, ik meld mijn kind direct aan voor een workshop!

Na ontvangst van dit aanmeldformulier krijg je van ons een bevestiging. Na betaling is de plek gereserveerd.